Асмік Гаспарян, яка перемогла у шостому сезоні телешоу "МастерШеф", розкрила секрет рідкісного рецепту італійської кухні.

Про це повідомляє видання "Обозреватель". Асмік розповіла, як приготувати ідеальну пасту з морепродуктами. Унікальним рецептом шпинатній пасти кухар поділилася з читачами.

Шпинатна паста з креветками за авторським рецептом Гаспарян готується недовго. Як правило, на приготування страви потрібно не більше сорока хвилин.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще


Інгредієнти:

  1. Паста зі шпинатом (можна купити готову або приготувати самостійно)
  2. Креветки
  3. Часник
  4. Розмарин
  5. Мандарин
  6. Апельсин
  7. Вершки
  8. Сіль
  9. Перець

Пасту необхідно відварювати до стану "альденте". Креветки очистити від панцира, видалити кишечник.

Приготувати маринад: розмарин, часник, сік мандарина і апельсина, сіль, оливкову олію ретельно перемішати в глибокій посуді. Очищені креветки опустити в маринад на десять хвилин.

Потім креветки потрібно обсмажити на добре розігрітій сковорідці. Для аромату в сковорідку викласти часник і часточку мандарина. Потім цю ж часточку можна подати до пасти.

У сковорідку з креветками додати вершки і перемішувати до отримання соусу. Викласти гарячу пасту змішати з креветками. Полити соусом. Подавати з часточкою смаженого мандарина.

Як приготувати пасту зі шпинатом - дивіться у відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в Україні збираються заборонити пальмову олію, наслідуючи ряд європейських країн, де діють аналогічні заборони. Така дія законодавців обов'язково призведе до зростання цін на багато продуктів харчування, оскільки замість дешевого пальмової олії доведеться застосовувати більш дорогі замінники.