Його використовують для приготування шаурми, рулетів, їдять замість хліба до перших страв – і справді, лаваш вважається одним із видів найсмачнішої випічки.

Приготувати його за класичним рецептом удома практично неможливо, якщо немає спеціального обладнання, але спробувати створити альтернативний варіант можна, повідомляє Clutch.

Вам знадобиться:

Борошно - 4 склянки

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Сіль - ½ ч.л

Вода - ½ склянки

Яйце - 1 шт

Рецепт приготування:

Розбийте яйце в невелику ємність, додайте сіль, ретельно все перемішайте.

Долийте воду, розмішайте виделкою і вилийте в миску до 2 стакани борошна, перемішайте. Тісто накрийте кришкою і дайте настоятися близько 30 хвилин. Посипте стіл борошном, викладіть тісто і тонким шаром його розкачайте. Випікати потрібно на сухій пательні по 2 хвилини з кожного боку, а зберігати краще в пакеті, аби не зачерствів швидко.

Дивіться: 5 кращих начинок для лаваша

Як повідомляв портал "Знай.ua", названі найпростіші способи приготувати глінтвейн удома.