Група вчених перевірила металевий уламок на ознаки інопланетного матеріалу. Цей вельми загадковий уламок був нібито частиною невідомого аномального явища (UAP), яке впало на Землі ще наприкінці 1940-х років.

Дивний металевий уламок опинився в руках у організації To The Stars, яка займається полюванням на НЛО. Ще у 2019 році один із представників організації заявляв, що в уламку було знайдено "екзотичні матеріали з НЛО".

На думку прихильників теорії змови, уламок було отримано нібито з місця аварії НЛО в Розуеллі. Про це пише видання IFLScience.

Публікація To The Stars, скріншот: X

Зовсім недавно Управління з вирішення аномалій у всіх областях (AARO), яке займається розслідуванням різних невідомих аномальних явищ, попросило Окріджську національну лабораторію (ORNL) проаналізувати зразок матеріалу загадкового осколка. Результати цього аналізу нещодавно були опубліковані.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Аналіз показав, що матеріал є сплавом магнію (Mg). В основному матеріал містить магній та цинк, але також у ньому присутні вісмут, свинець та сліди інших елементів.

НЛО

Ентузіасти НЛО впевнені у незвичайних властивостях цього матеріалу, вони припускають, що він може функціонувати як терагерцевий хвилевід. Також вони стверджують, що матеріал міг використовувати інопланетяни для створення "антигравітаційних можливостей".

Хвилі – це металеві предмети, які можуть передавати електромагнітні хвилі. Одним з найпоширеніших прикладів є мікрохвильова піч, яка використовує магнетрон для передачі хвиль в сам простір печі.

Конспірологи кажуть, що, якщо збільшити масштаб такого пристрою, можна отримати щось на кшталт терагерцового хвилеводу, який, можливо, зможе піднімати предмети в небо.

"ORNL провела оцінку зразка як такого, що має земне походження і не відповідає теоретичним вимогам для роботи як хвилевод терагерцового (ТГц) діапазону", - йдеться у висновку експертів.

НЛО

Такий висновок було зроблено на основі оцінки елементарних та структурних характеристик матеріалу. Для того, щоб матеріал був придатним для використання як хвилевод, необхідно, щоб він складався з одного шару чистого вісмуту, затисненого між шарами магнієвого сплаву.

У такій конфігурації вісмут міг би спрямовувати терагерцові хвилі. Але в знайденому уламку конфігурація зовсім інша, зазначають експерти. По-перше, вісмут в уламку недостатньо чистий для поставлених цілей, а по-друге, між магнієм розташовується лише кілька шарів вісмуту. Таке серйозно вплинуло б на працездатність теоретичного хвилеводу.

"Фізичні властивості зразка відповідають матеріалу земного походження", - підсумували автори дослідження.

Справа в тому, що якщо матеріал прилетів з іншої планети, тоді він повинен містити інше співвідношення ізотопів, відмінне від земних. Проведений аналіз показав, що ізотопна сигнатура магнію і свинцю має цілком земне походження.

Нагадаємо, чому літають інопланетяни? У мережі згадали моторошну "Гіпотезу темного лісу", яку підтримував навіть Стівен Хокінг.

Раніше повідомлялося, США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.

Також, конгресмен США приголомшив людство раптовою заявою про НЛО: "Уряд мовчав десятиліття".