Тоні Родрігесу було десять років, коли його нібито забрали з дому його родини інопланетяни. Він стверджує, що його обманом змусили провести 20-річний експеримент, перш ніж його повернули до людського тіла.

Цю новину розмістили на порталі «DailuStar»

Тоні Родрігес був лише маленьким хлопчиком, який живе в сільському будинку зі своєю родиною, коли його нібито забрали в бункер прибульців.

Посеред ночі американець згадав дивні події, у тому числі телефонний дзвінок і таємничу яскраво-синю кулю, що влетіла до його спальні, перш ніж її викрали рептильні істоти.

Поділившись своєю історією в подкасті Шона Еттвуда, Тоні розповів, як сталося це викрадення, і заявив, що воно призвело його до 20-річної подорожі, перш ніж його повернули у своє тіло десятирічною дитиною.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

«Коли я прокинувся, просто над моїм ліжком прямо перед моїм обличчям стояла сіра... Я торкнувся її, і вона була живою, холодною і вологою», — згадував він.

«Перш ніж я зміг видати звук, він щось зробив зі мною, і я був паралізований. Потім три або чотири інші низькорослі істоти, схожі на рептилій, вийшли з-під мого ліжка, схопили мене і забрали спалах світла».

Однак замість того, щоб опинитися в НЛО, Тоні згадав, як прокинувся на столі в підземному бункері, де він був проінформований про плани прибульця через телепатичний зв'язок.

Тоні Родрігес стверджує, що його викрали інопланетяни

«Вони сказали, що їм потрібна моя допомога, і їм потрібно перевірити мою генетику, щоб побачити, чи впораюся я з їхньою програмою. Було боляче, взяли біопсію, взяли клітини із потилиці», — продовжив він.

Встановивши, що він підходить для їхнього пошуку, Тоні заявив, що інопланетяни повідомили йому, що хочуть додати йому двадцять років життя, щоб він пройшов деяке навчання.

І хоч спочатку Тоні чинив опір, він погодився на процедуру після того, як йому повідомили, що він зможе прокинутися, ніби його 20-річної подорожі ніколи не було.

"Я погодився, і вони поклали мене і зробили процедуру, коли голка потрапила мені в око, і я прокинувся без спогадів", - запропонував він.

Після проходження цього експерименту з викривлення часу Тоні стверджував, що до нього повільно поверталася пам'ять про процедури, які він зазнав. Потім він висунув дивовижну теорію про те, що сталося.

"Вони провели для нас програму контролю над свідомістю, засновану на травмах MK Ultra, і давали нам ліки, щоб наблизити нас до смерті... і в цей час ми передавали інформацію", - заявив він.

Крім того, Тоні згадав, як його відправляли в космічні місії на Марс і «травмували» експерименти зі сну, які мали перевірити здібності учасників.

Наприкінці своєї двадцятирічної програми навчання Тоні повернули в його людське тіло в той же день і час, коли його викрали.