Якщо ви шукаєте швидкий і легкий рецепт смачних пончиків, цей варіант ідеально вам підійде!

Для приготування знадобиться лише кілька інгредієнтів, які завжди можна знайти на кухні. Ці пончики можна робити як солодкими, так і солоними, залежно від ваших уподобань. Спробуйте, і ви точно не пошкодуєте!

Бананові пончики, скріншот: YouTube

Якщо ви любите солодке, просто додайте трохи більше цукру. Якщо ви любите булочки як солону закуску з різноманітними начинками, додайте трохи солі в тісто, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Показати ще
  • 200 г борошна;
  • 270 г натурального йогурту;
  • 8 г розпушувача;
  • сіль і цукор — за смаком.

Вершкове масло та борошно / фото: Pixabay

Приготування:

  1. Спершу потрібно змішати всі інгредієнти в одній мисці, щоб вийшло однорідне тісто. Цей процес займе буквально кілька хвилин.
  2. Потім перекладіть тісто в кондитерський мішок або використайте звичайний пакет із відрізаним кінчиком. Видавлюйте пончики прямо в розігріту олію, а щоб легше відрізати тісто — скористайтеся ножицями.
  3. Обсмажуйте пончики на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.
  4. За бажанням, готові пончики можна обваляти в цукрі або посипати цукровою пудрою, щоб зробити їх ще смачнішими.

Цей рецепт чудово підходить, коли хочеться приготувати щось смачне й швидке. Незалежно від того, чи ви вирішите зробити пончики солодкими або подати їх як солону закуску — результат завжди буде чудовий! Мінімум часу та інгредієнтів, а смак перевершить всі очікування.

Нагадуємо, пікантні баклажани з перцем, в азіатському стилі.

Рецепт котлетоз із баклажанами та гречко, які не відрізнити від м'яса- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, рецепт легкого та неповтоно смачного бананового хліба.