Напередодні Нового року деякі особливо обдаровані українці вирішили позапускати салюти, незважаючи на війну, заборону на використання та продаж піротехніки, та й не подумали вони про моральний стан своїх сусідів.

Двох порушників порядку у Києві вже встановили та затримали – чоловікам загрожує позбавлення волі на 5 років. Це їхнє покарання, але буває й інше, про яке ми розповімо нижче.

Петарди та салюти. Фото: YouTube

Француз вирішив запустити ракету просто із своїх штанів. Про це повідомляє телеграм-портал Lentadna.

Інцидент було зафіксовано на відео, розміщеному в Інтернеті. У Франції не дуже тверезий чоловік в якості розваги засунув собі в штани салют і підпалив його.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Феєрверки, фото із вільних джерел

На відео видно, що молодий чоловік хотів стати героєм відео, і використовував своє тіло як "підставку" для піротехніки. Передбачається, що салют відлетить у небо вертикально. Однак, судячи з реакції героя відео, він відчув сильні опіки та інстинктивно стрибнув на землю. Саме там салют спрацював. Як зазначає телеграм-портал, потерпілий зазнав серйозних травм.

"Геній із Франції запустив ракету просто зі штанів. Тільки ось піроман не розрахував кут і в наступні кілька місяців навряд чи зможе спокійною сидіти і ходити", - повідомляє телеграм-портал lenta.dna

Нагадаємо, що не засовуйте новорічні атрибути в попу - медики в шоці від нової моди: "Льодяник і ялинкова куля, що застрягли в...".

Раніше ми повідомляли, що в Україну заходять справжні морози: в яких областях буде найхолодніше на Різдво, прогноз на 5-9 січня.