Війни в обладунках, можливо, майбутній проект Marvel, про який відомо найменше, змінює курс. Хоча спочатку він був задуманий як серіал Disney Plus з Роуді Дона Чідла у головній ролі, тепер він перетворюється на фільм.

Відповідну інформацію надали на порталі «gamesradar»

Згідно з The Hollywood Reporter, Війни в обладунках буде "перероблено як художній фільм". Це сталося після того, як джерела сказали, що стало зрозумілим, що він найкраще підходить для касового релізу. Було підтверджено, що проект все ще перебуває в активній розробці під час виставки Disney D23, де було представлено безліч нових оголошень.

Ясір Лестер, раніше призначений головним сценаристом Війни в обладунках, залишається писати сценарій фільму. Дата виходу поки не вказана, як і ніяких вказівок на те, чи впишеться він у Marvel Phase 5 або Marvel Phase 6. Персонаж Чідла, якого востаннє ненадовго бачили в «Соколе» та «Зимовому солдаті», повернеться у «Секретному вторгненні» 2023 року разом із Семюелем Л. Джексоном, Олівією Колман та Емілією Кларк.

Таким чином, Війни в обладунках, можливо, ще не скоро вийде. У MCU щільний графік: «Чорна пантера: Ваканда назавжди», за якою на початку 2023 року слідує «Людина-мурашка та Оса: Квантуманія». Крім цього, очікуються «Вартові Галактики 3», «Відлуння», «Локі» (другий сезон), «Чудеса» та «Залізне серце», заплановані на наступний календарний рік.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Райан Рейнольдс підтвердив, що Х'ю Джекман повертається в ролі Росомахи у "Дедпулі 3".

Нагадаємо, гра The Last of Us отримала свій перший похмурий трейлер від HBO.