The Witcher: Blood Origin, серія приквелів до The Witcher, нарешті вийшла у світ.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «gamesradar»

Інші подробиці поки що не розголошуються, але всі довго чекали на появу Blood Origin. Серіал розгортається за 1200 років до подій основного серіалу «Відьмак», а трейлер вперше дебютував у грудні минулого року як сюжет після титрів другого сезону «Відьмака».

Причиною тривалого очікування були деякі проблеми з виробництвом. Згідно з попередніми повідомленнями, «Походження крові» спочатку складалося із шести епізодів, але їх скоротили до чотирьох. Перезйомки та редагування були виконані «в спробі наблизити Blood Origin до основної серії, а також відшліфувати і вирізати частину матеріалу, який вважався слабким». Відповідно, незважаючи на те, що це відбувається задовго до основного серіалу, бард Лютік, як повідомляється, тепер гратиме набагато важливішу роль у міні-серіалі. Передбачається, що він міг би виступати в ролі оповідача казки.

Софія Браун – головна героїня The Witcher: Blood Origin, вона зіграє Ейле, воїна Королівської гвардії. Ще один великий гравець - Scian Мішель Йео, «останній член кочового племені ельфів-мечників, який виконує місію з пошуку клинка, вкраденого у її народу». До пари приєднується Лоуренс О'Фуарейн у ролі Фьялла, «людини, народженої в клані воїнів, що поклялися захищати короля».

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Офіційний синопсис говорить: «Перебуваючи в ельфійському світі за 1200 років до світу «Відьмака», Blood Origin розповість історію, втрачену в часі — походження найпершого Відьмака та події, що призвели до ключового «з'єднання сфер», коли світи монстрів, людей та ельфів злилися в один».

Новини The Witcher: Blood Origin було оголошено під час заходу Netflix Tudum.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кіану Рівз розкрив подробиці свого документального проекту.

Нагадаємо, трейлер нового фільму жахів змушує глядачів "трястись".