Поліція оголосила тривогу, щоб шукати озброєну та небезпечну людину, яка, на їхню думку, у прямому ефірі транслювала напад із застосуванням вогнепальної зброї. З того часу його було заарештовано.

Цю публікацію оприлюднили на порталі DailyStar

Поліція в США була змушена зробити термінове попередження громадськості, щоб уникнути «озброєного та небезпечного» бойовика, перш ніж поліцейські заарештували підозрюваного на ім'я Єзекіїль Келлі, який, як повідомляється, здійснив кілька перестрілок у Мемфісі.

Єзекіїль Келлі (зображення Департамент поліції)

Попередження від поліції людям у цьому районі просто говорили: «Якщо вам не потрібно виходити на вулицю, будь ласка, залишайтеся вдома! УВАГА!! ОЗБРОЄНИЙ І НЕБЕЗПЕЧНИЙ»

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

У заяві поліцейського управління Мемфіса в Твіттері йдеться, що в середу ввечері (7 вересня) їм надійшло кілька дзвінків із приводу підозрюваного молодого чорношкірого чоловіка, який їхав на синьому чи сріблястому седані.

Єзекіїль Келлі записав убивства у прямому ефірі на Facebook

Поліція не повідомила, скільки було перестрілок і де вони сталися, але, як повідомляється, той, хто стріляв, взяв на себе відповідальність за п'ять пострілів на одному з відео.

Як повідомляє Fox 13, станом на 19:00 за місцевим часом було зареєстровано щонайменше дві стрілянини. Одна сталася на станції заправки, а під час іншої постраждала жінка.

Єзекіїль Келлі (зображення Департамент поліції)

В одному кліпі, знятому в прямому ефірі на Facebook, видно, як підозрюваний базікає перед камерою свого телефону під час водіння, час від часу стріляючи з вікна.

На другому записі екрану можна побачити, як чоловік виходить з машини та заходить до магазину, перш ніж витягнути пістолет і двічі вистрілити у людину.

Досі невідомо, скільки людей він убив

В іншому місці чути, як стрілець каже: "Я хочу справедливості", розмахуючи пістолетом.

Фотографії підозрюваного, опубліковані поліцією, збігаються з фотографіями профілю на сторінці Єзекіїля у Facebook, які також заповнені кадрами його самого та інших молодих людей з пачками грошей та зброєю.