Відомо, що права на екранізацію Tomb Raider виставлені на продаж. Згідно з повідомленням TheWrap, компанія MGM, що належить Amazon, надто довго чекала, щоб створити продовження свого фільму «Розкрадача гробниць» 2018 року, звільняючи права для наступної голлівудської студії.

Відповідну інформацію надали на порталі theverge

Як повідомляє TheWrap, кілька студій зараз ведуть війну за права на Tomb Raider. А оскільки ліцензія не зобов'язує зберігати колишній склад та знімальну групу, наступний фільм «Розкрадача гробниць» може стати повним перезавантаженням, в якому естафетна паличка Лари Крофт буде передана ще одній актрисі.

Алісія Вікандер в ролі Лари Крофт: скрін

У фільмі «Розкрадача гробниць» 2018 року Алісія Вікандер грає Лару Крофт, і він зустрів неоднозначні відгуки, в яких критикувалося слабке зображення головного археолога серіалу. Як зазначалося в тодішньому огляді, Tomb Raider від MGM, схоже, поєднує елементи гри 2013 року з екранізацією Tomb Raider початку 2000-х років з Анджеліною Джолі в головній ролі (яка також не отримала кращих відгуків).

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт: скрін

Спочатку MGM планувала випустити продовження свого фільму у 2021 році, але пандемія COVID-19, ймовірно, завадила виробництву. У 2020 році режисер фільму Бен Уітлі сказав дочірньому сайту The Verge Polygon, що він, як і раніше, прихильний до створення фільму, але він «у тумані COVID». Можливо, придбання Amazon компанії MGM у березні також мало якесь відношення до рішення студії не давати зелене світло ще одному Tomb Raider.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Джонні Депп зіграв першу роль у кіно після перемоги над Ембер Хердом у суді.

Нагадаємо, зірка "Аквамена" Джейсон Момоа дав оцінку своєму рімейку "Конана-варвара".