«Аватар: Шлях води» має вийти у грудні цього року, але має досить серйозну проблему: це продовження фільму, що вийшов 13 років тому. Коли «Аватар 2» вийде в кінотеатрах, може виникнути велика плутанина, якщо персонажі почнуть говорити про анотаніум, Торуки, RDA або Благородний Клайд Будро.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «theverge»

Проте Джеймс Кемерон та його команда знайшли рішення: перевипустити перший «Аватар» у кінотеатрах. Згідно з трейлером, випущеним у вівторок, фільм 2009 року повернеться в кінотеатри на два тижні, починаючи з 23 вересня, і буде показаний у всіх форматах, включаючи IMAX, 4K/HDR і, звичайно ж, 3D.

Звичайно, теоретично люди могли б подивитися його вдома, щоб надолужити втрачене, перш ніж вирушити дивитися новий, але майже ні в кого немає обладнання, щоб дивитися його так, як він мав виглядати, з парою 3D-окулярів. Дивитись його вдома стало набагато складніше, тому що Disney видалила «Аватар» зі свого потокового сервісу Disney Plus.

Якщо прийом Діснея змусити вас піти в кінотеатр, щоб переглянути «Аватар», увінчається успіхом, ви зможете отримати той же повний досвід, начебто це був 2009 рік.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Фільми, що повертаються до кінотеатрів, щоб підготувати вас до сіквела, не обов'язково є новим явищем, і деякі кінотеатри зробили щось подібне до фільму Marvel. Навіть Джеймсу Кемерону не звикати до театральних перевидань; Титанік повертався до кінотеатрів раніше і збирається зробити це знову наступного року — хоча, очевидно, це не тому, що він матиме продовження. Однак для більшості фільмів перегляд приквелів – це розкіш; через те, наскільки складним був «Аватар» і скільки часу пройшло з того часу, як його випустили. Тож цілком логічно переглянути його ще раз перед довгоочікуваним продовженням.

Як раніше повідомляв портал "Знай", придбання Embracer Group у "Володарі кілець" змусило фанатів нервувати.

Нагадаємо, приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".