Жінку було доставлено до лікарні після того, як масивний ссавець завдав їй каліцтва у її власному саду в Колорадо.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Невідома жінка з Нью-Касла, штат Колорадо, США, вийшла до свого саду о 2-й годині ночі, щоб з'ясувати, що трапилося з її гідромасажною ванною.

Як повідомляє Daily Mirror, під час огляду її ванни на неї жорстоко напав чорний ведмідь, який, як повідомляється, ховався на деревах біля її будинку.

У заяві Управління парків та дикої природи Колорадо (CWP) йдеться: "Ведмідь ударив жінку і сильно поранив їй руку. Жертва змогла піти від ведмедя і увійти до свого дому, де вона зателефонувала 911".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Виявивши гігантську тварину та її дитинчат поліцією Нью-Касла, влада прийняла рішення приспати тварину та одного з дитинчат, залишивши двох інших у живих.

CWP пояснив: "Було ухвалено рішення про евтаназію ведмедів. Одне ведмежа та його мати були присипані. Враховуючи розташування двох інших дитинчат на дереві, а також безпосередню близькість жвавої дороги та кількох будинків, CPW вирішила відкласти евтаназію двох інших дитинчат".

За оцінками CPW, у Колорадо живе приблизно від 17 000 до 20 000 чорних ведмедів.

У той час як їх природним будинком є ​​ліс, через розширення будинків та поселень все більше ведмедів вирушають до міст у пошуках легкої їжі.

Ведмеді, яких приваблює запах людської їжі та сміття, зі значно більшою ймовірністю нападуть, особливо якщо вони застигнуті зненацька.