Бразильська легенда Роналду одного разу задумав розширити свою бізнес-імперію, купивши третю за популярністю франшизу Playboy, яка працювала в його рідній країні.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Легендарний колишній футболіст мадридського «Реала» створив вражаючий бізнес-портфель з того часу, як у 2011 році повісив бутси на цвях, включаючи мережу тренажерних залів та спортивну клініку. Однак у 2013 році ходили чутки, що він придивляється до нового підприємства, купивши бразильську філію Playboy, яка на той час була третьою за величиною у світі.

Джерела, близькі до нього, повідомили місцевому журналу Extra через Daily Mail, що він розглядав це як "прибуткову можливість для бізнесу".

У 2013 році бразильський Playboy продавав близько 250 000 екземплярів на місяць, що робило його третьою за популярністю версією журналу. Тим не менш, вони поступово знижувалися в порівнянні з їхнім піком у 1990-х роках, коли вони досягли щомісячного продажу до одного мільйона копій.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Зайчики Playboy на фото з Х'ю Хефнером: скрін із соцмережі

Незважаючи на зниження продажів, джерела стверджували, що Роналду вважав, що він має «дотик Мідаса», необхідний для відродження публікації.

Роналду створив вражаючий бізнес-портфель після виходу з професійного футболу. За словами представника, у 2014 році його футбольна маркетингова фірма 9INE мала заробити 15 мільйонів фунтів стерлінгів.

Компанія керувала правами на зображення для багатьох гравців по всьому світу, зокрема для бразильської суперзірки Неймара.

Тим часом, він також мав цінні спонсорські контракти з такими компаніями, як Nike, Fiat і Duracell, які, як казали, принесли 10 мільйонів фунтів стерлінгів на рік.

Роналду з колишньою дівчиною Вівіан Бруньєрі: скрін із соцмережі

Його інші ділові підприємства включали шестиповерховий багатоквартирний будинок, в якому жили студенти університету, та нічний клуб у багатому районі Леблон у Ріо-де-Жанейро.

Хоча зрештою його спроби купити бразильський Playboy зазнали невдачі, Роналду з того часу продовжує підтримувати свої ділові інтереси у футболі.

Він володів часткою в американському клубі Fort Lauderdale Strikers протягом трьох років з 2014 по 2017 рік, а через рік купив іспанський клуб Real Valladolid.

Як раніше повідомляв портал "Знай", 7 нових найбільших трансферів можуть змінити світ футболу.