24-річна Андреа Іванова, яка мешкає в Болгарії, планує поїхати закордон заради своєї наступної роботи над грудьми. Вона каже, що отримує щоденні запрошення поїхати у відпустку зі своїми численними шанувальниками.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Андреа Іванова, яку люблять у Болгарії, називають «жінкою з найбільшими губами у світі», і вона має понад 20 тисяч підписників через її екстремальну зовнішність.

Публікуючи пости в акаунті Instagram під ім'ям @andrea88476, вона стверджує, що встановила рекорд з 30 ін'єкцій гіалуронової кислоти в губи, що зробило їх дуже пухкими.

Шанувальник філера каже, що її зовнішній вигляд приваблює багатих шанувальників, які хочуть пригостити її навколосвітньою подорожжю.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У розмові вона сказала: «Щодня багато різних фанатів з усього світу надсилають мені тисячі повідомлень у моїх соціальних мережах і запрошують на відпочинок у різні країни і навіть континенти, але я ще не їздила у відпустку з шанувальниками, але, можливо, одного разу я зроблю це».

В даний час Андреа часто подорожує з інших причин, включаючи її основні захоплення – спів та хірургію.

Вона пояснила: «Я подорожую за кордон, беручи участь у пісенних конкурсах та фестивалях. На даний момент мої улюблені напрямки – Туреччина та Греція, де я багато разів була у різних містах. Всі втручання та процедури я робила в місті, де живу, в Софії, але наступну операцію зі збільшення грудей планую робити в Туреччині чи Німеччині, тому що й у цих країнах є непогані фахівці».

Вона зазначила: «У мене тепер витягнуте обличчя та підборіддя».

Медичний туризм стає все популярнішим навіть, оскільки люди стікаються до Туреччини для лікування зубів, BBL та інших дешевих операцій.

Ця практика стає настільки поширеною, що породила сленговий термін «турецькі зуби».

Як раніше повідомляв портал "Знай", модель, яка хоче найбільшу попу у світі, поділилася прогресом.