Тисячі людей зібралися на фермі політика після того, як він заявив, що «чорна діра», що зростає в його хребті, попередила його про наводнення повені, яка зітре з лиця землі весь світ, крім його будинку.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Це сталося після того, як політик, який став культовим лідером, Хем Весна зайшов на свою сторінку у Facebook, щоб поділитися серією апокаліптичних передбачень, викликаних явними роздумами про «чорну дірку», яка, за його словами, зростала в його хребті.

«Я не можу спати, тому що щоразу, коли я сплю, мій спинний мозок так сильно тягне, тому що світ руйнується, і вода тече в щілину», - сказав він.

Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Він додав, що чорна діра відправила йому повідомлення про те, що повінь біблійних масштабів має знищити всю планету, і закликав своїх шанувальників приєднатися до нього на його фермі.

На заклик відгукнулися люди з усієї країни — влада вважає, що від 15 000 до 20 000 людей зібралися на фермі Весни у сонній частині камбоджійської провінції Сіємреап, причому деякі прибули навіть із Південної Кореї, щоб уникнути апокаліптичного кінця.

Фотографії, розміщені на сторінці Veasna у Facebook, у якого понад 370 000 підписників, показують великий натовп, який був настільки великий, що не всі могли поміститися на його території, а деякі були змушені розбити табір зовні або орендувати житло поблизу.

Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку

Ті, хто приготувався до судного дня на фермі, слухали серію проповідей президента опозиційної групи в країні Південно-Східної Азії, Ліги за демократію (ЛДП).

Величезні натовпи турбували як місцевих жителів, так і чиновників, які побоюються, що прочани апокаліпсису не належать до цього району з повагою.

Вони навіть скаржилися, що натовпи, що зібралися, випорожнюються в невідповідних місцях, тому що не вистачає туалетів, щоб вмістити наплив.

Людей було так багато, що вони не вміщалися на фермі

І, незважаючи на заклики численних офіційних органів, у тому числі міністерства праці Південної Кореї, які спонукають людей припинити роїтися на фермі, багато стійких шанувальників Veasna відмовляються зрушити з місця.

Представник міністерства праці Південної Кореї Хенг Соур закликав камбоджійських робітників у Південній Кореї не повертатися додому у пошуках цієї нібито священної землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск попередив людство про апокаліптичний кінець світу.