Експерт із бойових мистецтв, у якого брала інтерв'ю Кейт Міддлтон, врятував хлопчика на ярмарку. Навіть сам Борис Джонсон колись визнав, що він розважав громадськість у костюмі Людини-павука.

Відповідну новину надали на порталі «DailyStar»

36-річний експерт із бойових мистецтв Джейсон Берд минулого року отримав королівське визнання за те, що розважав замкнених дітей. Ці дії привели до розмови з Кейт Міддлтон, а потім до листівки від Бориса Джонсона.

Два роки тому за трюки Джейсона в маскарадних костюмах його прозвали «Стокпортською Людиною-павуком», але по-справжньому його героїзм став відомим на сімейному фестивалі Джеронімо в Арлі-холі, в неділю.

Чотирирічний хлопчик почав панікувати, застрягши на вершині 50-футової гірки, на яку він відчайдушно намагався піднятися, тоді як інші діти готувалися йти за ним.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Джейсон Берд героїчно використовував свій павукоподібний атлетизм: скрін із соцмережі

Побачивши хлопчика в біді, Джейсон підбіг, підхопив дитину на руки і зісковзнув у безпечне місце.

Джейсон сказав: "Чесно кажучи, кожен зробив би те, що я зробив учора. Я щойно був на прогулянці зі своєю родиною. Ми чекали подорожі та побачили маленького хлопчика на вершині метушні. Він зісковзнув з п'яти чи шести футів, але потім підвівся і почав підніматися назад. Він був прямо на краю, можливо, 50 або 60 футів у повітрі. Я не думаю, що батьки його навіть бачили це. Він був наляканий і намагався підвестися, але інша маленька дівчинка врізалася в нього. Здавалося, він збирався впасти за борт, і це було б падіння з висоти 50 або 60 футів".

Джейсон збіг нагору і спустився з гірки разом із засмученим хлопцем

Він продовжив: "Тоді мати побачила, що відбувається, і сказала: "Мій маленький хлопчик там, нагорі, і він збирається впасти". Я залишив свого хлопчика, вибіг гіркою і дістався вершини. Коли я дістався до нього, він плакав. Йому, мабуть, було близько чотирьох років. Я намагався розвеселити його. Внизу мене зустріла його мати. Це було просто спонтанно. Будь-хто зробив би те саме. Не дай Боже, ще 20 чи 30 секунд, і він міг би впасти, бо інші діти скотилися б униз, і він би впав".

Фотографію Джейсона в повітрі під час сальто було обрано одним із 100 фінальних портретів для проекту герцогині Кембриджської «Тримайся» — книги зображень, що створюють комбінований знімок Великобританії в умовах ізоляції.

Як раніше повідомляв портал "Знай", бос Marvel розповів про майбутнє "Людини-павука".