Згідно з повідомленням Deadline, серіал Resident Evil від Netflix було скасовано трохи більше, ніж через місяць після його початкового дебюту. Повідомляється, що компанія вирішила не продовжувати серіал через низькі рейтинги та кількість глядачів.

Цю новину оприлюднили на порталі «theverge»

Як і в багатьох інших адаптаціях Resident Evil, у серіалі Netflix робиться спроба надати ще один штрих франшизі відеоігор, на якій вона заснована. Шоу, яким керував Ендрю Дабб із «Надприродного», миготить між двома різними часовими лініями, в центрі яких знаходиться виконавчий директор Umbrella Альберт Вескер (Ленс Реддік) та дві його дочки (у виконанні Тамари Смарт та Сієни Агудонг).

Чарльз Пулліам-Мур зазначає, що він «зберігає відчуття свіжості до певної міри», але його гальмує «передбачуваний сюжет, який зрештою страждає від того, що надто пізно увійшов у сучасні реалії». Resident Evil потрапила в топ-10 найпопулярніших шоу Netflix за тиждень свого дебюту, але після цього значною мірою зникла з карти. Також не допомагає те, що прем'єра відбулася лише через пару місяців після дебюту четвертого сезону "Дуже дивних справ", які потенційно привернули увагу Resident Evil.

Крім ігрової адаптації, Netflix також має анімаційний серіал з чотирьох частин Resident Evil: Infinite Darkness, випущений минулого року. Серіал значною мірою зосереджений на знаннях франшизи Resident Evil і також зустріли неоднозначні відгуки. Незважаючи на те, що Resident Evil від Netflix не став тим хітом, на який він розраховував, є кілька інших адаптацій відеоігор, у тому числі заснованих на Horizon Zero Dawn, Tomb Raider, Far Cry та Bioshock. Netflix вже має аніме за мотивами Castlevania і нещодавно дебютувала анімаційна адаптація Tekken.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка "Гаррі Поттера" розкрила дивні секрети зйомок культового фільму.