«Що відбувається, коли ми вмираємо?», - це одна з найбільших загадок життя, і у кожного є теорія чи уявлення про те, що на нас чекає у великому потойбічному світі. Є люди, які захотіли поділитись своїм досвідом.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Деякі люди вірять у потойбічне життя, інші вірять у реінкарнацію, а деякі навіть вірять, що після смерті ми взагалі перестаємо існувати.

Тема була та залишається джерелом багатьох наукових досліджень.

Багато людей, які пережили клінічну смерть, або ті, хто офіційно помер до реанімації, поділилися своїм досвідом, намагаючись допомогти зрозуміти смерть.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Їхні відповіді значно різняться, і до них слід ставитися з обережністю, але, згідно з The Independent, відповіді здебільшого поділяються на три категорії: «нічого такого, яскраве світло, істота чи людина та нетілесний досвід».

Привид, фото: pixabay

Доктор Сем Парніа шукав пацієнтів із зупинкою серця та виявив, що майже 40% з них описували деяку форму «свідомості» в той час, коли вони були клінічно мертві.

Одна людина сказала: «Мій світ став м'яким та туманним, і все стало чорним. Наступне, що я пам'ятаю, як розплющив очі і почув Лікаря».

Інший сказав: «Через передозування героїну лікарі швидкої допомоги сказали, що в мене зупинилося серце. Нічого не бачив, наче спав без снів».

«Я пролежав близько 40 секунд. Це було схоже на засинання без сновидінь, без відчуття себе», - додав третій.

Однак не всі поділяли цей досвід, деякі стверджували, що мали позатілесний досвід, і пам'ятають, що спостерігали за своїм неживим тілом як глядач.

Один користувач сказав: «Я бачив своє власне несвідоме тіло, зовсім плоске, у машині швидкої допомоги. Я пам'ятаю лікаря швидкої допомоги, який був зі мною у машині».

Інші стверджують, що бачили стереотипне «світло в кінці тунелю» або втрачену кохану людину, яка вела їх.

Як раніше повідомляв портал "Знай", мисливці за привидами зустріли "демона" у житлі молодої родини.