З'явилися відомості, що після інциденту у жінки розвинулася лихоманка та респіраторна інфекція, через які вона приймала антибіотики, стероїди та інгалятори.

Цю новину надали на порталі «DailyStar»

14 серпня Трейсі Хадсон та її партнер вирушили на пляж у Східному Суссексі, щоб охолонути з друзями.

Пляж знаходиться за п'ять хвилин від їхнього будинку, тому з собаками на буксирі група вирішила врятуватися від серпневої спеки, викупавшись у морі.

Але вони швидко зрозуміли, що плавають у «стічних водах» після того, як співробітник Національної служби охорони здоров'я одержав повний рот экскрементів.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

43-річна Трейсі розповіла про жахливий момент у розмові з The Argus.

Вона сказала: "Ми спустилися по пандусу для інвалідів і почекали, поки прийдуть наші друзі, ми побачили плаваючі навколо к*кашки тому ми трохи пішли назад. Я сказала, що це дійсно пахне нечистотами, і мій партнер сказав, що це, ймовірно, морські водорості. Це був справді густий, слизовий, смердючий, огидний бруд, тому ми продовжували намагатися пройти через нього. Зрештою, ми увійшли у воду, яка сама по собі була досить темною".

Через кілька днів пляжі у цьому районі були закриті (Зображення: Адам Джеррард)

Жінка продовжила: "У будь-якому випадку, ми плескалися близько десяти хвилин, і я подумала, що насправді це навіть не здається правильним... Я як би встала, я була, можливо, до пояса, потім я зрозуміла, що насправді навколо нас було. Я подумала: "Боже мій". Собаки почали хвилюватися, і, коли ми намагалися вибратися, собака забризкав мене, і все потрапило мені в рот і в ніс".

Трейсі поспішила додому, щоб прийняти душ, і пізніше тієї ж ночі їй стало погано.

Після інциденту у неї почалася лихоманка, і розвинулась респіраторна інфекція.

Трейсі звернулася до лікаря, і їй призначили антибіотики та інгалятор, щоб допомогти їй дихати.

17 серпня пляж Бексхілл та Норманс-Бей були закриті через серйозні проблеми з електрикою на насосній станції Галлей-Хілл, що призвело до відкачування величезної кількості неочищених стічних вод у морі.