Мама Шеннон Коллінз, також відома у соцмережах, як медсестра та тренером з харчування. Нещодавно вона поділилася своїми головними порадами про те, як привести себе у форму у 40 років без дієти.

Цю інформацію Шеннон Коллінз оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Маючи більше 100 000 підписників у Instagram, вона відома тим, що допомагає жінкам привести себе у форму, не накладаючи занадто багато обмежень.

А в нещодавньому посту 43-річна жінка розповіла про те, що потрібно робити, щоб наростити м'язову масу у 40 років.

Шеннон Коллінз: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Вона сказала, що людям потрібно дотримуватися плану підняття тяжкості, відстежувати прогрес у тренуваннях і зосередитися на тому, щоб стати сильнішим, щоб досягти успіху.

Крім того, суперпідтягнута мама сказала, що людям потрібно «перестати сидіти на дієтах» та зрозуміти важливість відпочинку.

«Щоб наростити якісь помітні м'язи на вашому тілі, потрібно багато часу. Все може відбуватися ще повільніше або взагалі не відбуватися, якщо ви завжди саботуєте процес. Найбільша біда - постійні дієти. Багато в чому це пов'язано з тим, що багато жінок досі не можуть зрозуміти той факт, що при підтримці ваги ми не підтримуємо найнижчу вагу на терезах. Коли ми маємо на меті наростити м'язову масу, це, ймовірно, означатиме деяке збільшення на терезах. М'язи справді щось важать. Ви не можете їх наростити, але при цьому залишатись колишніми».

Вона додала: «Припиніть дозволяти вазі зруйнувати ваш шлях до тіла вашої мрії. Вага вагалася в залежності від того, де вони знаходяться з їх харчуванням. Це не надзвичайний стан, це не привід вимикатися, це частина процесу. Ви назавжди застрягнете, не змінюючись, якщо не зможете подолати це. І, нарешті, ніколи не забувайте, що нарощування м'язової маси – це найкраще, що ви можете зробити для свого тіла, якщо у вас є мета схуднути. Йдеться про те, щоб перетворити ваше тіло на добре змащену машину, якій не потрібно постійно обмежувати себе. Спалювання більшої кількості калорій у стані спокою, а не лише під час тренувань. Дякую за все ваше кохання та підтримку».