Відому підліткову активістку із захисту довкілля Грету Тунберг підозрюють у подорожі до минулого. Це сталося після того, як було виявлено стару фотографію, на якій була надприродна подібність до неї.

Відповідну інформацію надали на каналі новин «DailyStar»

Фотографія, зроблена 120 років тому, стала вірусною через те, що на ній зображена дівчина, напрочуд схожа на 19-річну шведку.

Додайте до фотографії «доказ» того факту, що вона так пристрасно говорила про проблеми клімату з глобальною аудиторією, ще підлітком, і були запропоновані теорії змови.

Знімок 1989 року був зроблений Еріком Хеггом на золотій копальні на території канадського Юкона. У ньому троє невідомих дітей старанно працюють у штучній ямі на поверхні землі.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Троє дітей керують коромислом на золотій копальні

Немає жодних сумнівів у тому, що одна з дівчат схожа на Грету, але деякі користувачі Твіттера зробили ще один крок уперед, заявивши, що це насправді вона завдяки технології подорожей у часі.

Одна людина сказала: "Інші новини, Грета Тунберг - мандрівниця в часі".

Інший прокоментував: "Я не прихильник теорій змови, але вона на 100% мандрівниця в часі".

Згідно з однією теорією, Грета прийшла з майбутнього, щоб урятувати світ від руйнівних наслідків глобального потепління.

Грета Тунберг, скріншот: Instagram

"Отже, Грета Тунберг на фотографії 120-річної давнини, і це моя нова улюблена змова", — написав третю. "Грета – мандрівниця у часі з майбутнього, і вона тут, щоби врятувати нас".

"Фото 120-річної давності породило теорії про те, що екоактивістка і героїня-еколог Грета Тунберг насправді є "мандрівницею в часі", щоб врятувати нашу планету!", - прокоментував користувач соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емма Вотсон захоплюється Гретою Тунберг.