Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Я міг би це зробити (виїхати за кордон – Ред.), сказати, що я їду тренуватися в Німеччину, і мене в Німеччині прийняли б, тому що я виступав там за клуб. Це не була б проблема. Мені з Франції писали друзі, щоб я приїхав, і вони все зроблять. З Німеччини писали. Але з першого дня я як був у Києві, так і залишаюсь. Я і мій тренер не розуміємо цих людей (які виїхали за кордон – Ред.), тому що українські тренери виїжджають за кордон, і наразі у нас є тренери в Туреччині, у Єгипті десь. І оці експерти розказують нашим тренерам, кого ставити на змагання, як тренувати, але самі виступають проти України», - зазначив Олег Верняєв.

За словами чемпіона, тренери з України наразі тренують спортсменів з інших країн замість того, що працювати на користь українського спорту. Водночас вони намагаються викликати конфлікти між українськими спортсменами, сидячи при цьому десь за кордоном. Олег Верняєв повідомив, що такі тренери за кордоном працюють проти України й українського спорту, оскільки готують спортсменів з інших країн, які потім конкурують на змаганнях з українцями.

«У нас є ситуація, коли тренер і в Єгипті працював, і в Туреччині працював, але в Україні він не зробив жодного спортсмена, щоб він дійшов до якихось міжнародних змагань. І він у Фейсбуці писав, що наш головний і старший тренер некоректно себе поводить, не тих дітей ставить на змагання», - повідомив Олег Верняєв.

Такі тренери, за словами спортсмена, мають насамперед подивитися на себе з боку й здійснити роботу над собою.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, дружина Зінченка Влада Седан показала, які вони з донькою красуні-україночки: «Мамині очі».

Також Знай.ua повідомляв, що Василь Вірастюк змусив путіна та Лукашенка співати гімн України з усмішками на обличчі: «Довго тягнули».