У нападі люті в повітрі жінка була знята на камеру, яка, ймовірно, вдарила співробітників авіакомпанії, перш ніж очевидці заявили, що вона помочилася «на три сидіння».

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Рейс із Манчестера на Родос, Греція, довелося перенаправити до Мюнхена, щоб жінка могла бути передана владі.

За повідомленнями Deadline, жінці було за 70, і вона нібито розлютилася після того, як її неодноразові прохання про безкоштовний алкоголь були відхилені.

Співробітники були зафільмовані на камеру, намагаючись заспокоїти жінку, але, як кажуть, вона стала агресивною, коли у неї відібрали алкогольний напій.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Якоїсь миті руки жінки агресивно змахують, і видно, як стюард тримає їх. Потім він сідає поряд з нею, але незабаром отримує удар по обличчю. Після чого жінка ударяється головою, коли встає, перш ніж двічі вдарити чоловіка по обличчю.

Пенсіонерку вигнали у Німеччині

Анонімний пасажир також стверджував, що жінка помочилася на своє місце, перш ніж її зняли з літака в Німеччині.

Виступаючи у четвер, пасажир сказав: «Жінка у польоті неодноразово просила у бортпровідників безкоштовне шампанське. Стюардеса сказала жінці, що це не входить в обслуговування, і, зрештою, вона купила джин із тоніком. Вона почала поводитися агресивно, тому стюардеса прибрала її напій. Вона почала сваритися і в неї почалися спалахи агресії. Якоїсь миті вона встала і спробувала відчинити двері кабіни під час польоту. У цей момент вона знову сіла з двома пасажирами чоловічої статі, які намагалися втримати її, коли вона била людей. Вона мочилась на три сидіння, і в неї неодноразово траплялися напади насильства, поки нам не довелося здійснити аварійну посадку в Мюнхені. Після прибуття до Мюнхена її вивели з літака близько дев'яти поліцейських, а також швидка допомога та пожежники. Ми були у Німеччині більше двох годин.

Пенсіонерка б'є стуардесу

Відео було розміщено у TikTok пасажиром, який за короткий час набрав колосальні 25 000 коментарів та переглядів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", переповнений туристичний автобус упав із гори у 100-метрову прірву.