Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, зараз готується 5-а ротація ПДМШ на Сході і, звісно, виснаження відчувається. Він підкреслює, що людина відчуває величезне вигорання і зменшення сил навіть без поранення. Намагаються вони вирішити цю проблему, каже експерт, за допомогою місячних ротацій, але все одно є люди, кістяк, який забезпечує постійну роботу ПДМШ.

«Або ти на війні, або ти вдома. Ти мусиш мобілізуватись і воювати. Ми маємо налаштуватися на марафон, бо той, хто очікує завтра чи післязавтра перемоги, потім впаде в депресію, я не бачу передумов, щоб завтра ми перемогли, хоча ми безумовно переможемо», - пояснює Геннадій Друзенко.

За його словами, наші медики рятують тих людей, яких, напевно, і в країнах із кращою медициною не врятували би. Експерт зазначає, що медики, можливо не такі яскраві, як штурмовики, але вони – на головному фронті, фронті за смертю.

«Я навіть жартую іноді, що апостол Петро настільки здивований роботою українських медиків, що позичив їм ключі від раю. Хлопці і дівчата в камуфляжах і білих халатах не пускають туди передчасно наших захисників», - каже Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевельов розповів, чому насправді росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, чим російське суспільство відрізняється від українського.