Рошаанте народився інтерсексуалом, але після того, як у період статевого дозрівання у нього розвинулися типово чоловічі риси, він вирішив отримати штучний орган зі шкірного трансплантату на руці.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Рошаанте, який живе у Великій Британії, є одним із небагатьох людей, народжених інтерсексуалами, тобто він народився з перевернутими яєчками і без «причиндала».

Незважаючи на відсутність зовнішніх придатків, у Рошаанте в період статевого дозрівання почали розвиватися типово чоловічі риси, і тому вирішив зробити операцію на статевих органах.

Рошаанте розповів, як він народився інтерсексуалом: скрін з відео

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Тепер, виступаючи в серіалі Skin Deep на Channel 4, Рошаанте поділився історією своєї операції, яка допомогла йому змиритися з тим, що він народився інтерсексуалом.

"Цей шрам залишився у мене після фалопластики", - сказав він, вказуючи на своє передпліччя.

"Фалопластика - це в основному хірургічна процедура, при якій видаляють жир, м'язи, артерії, вени, шкіру з руки, щоб сформувати п*ніс. Потім, після того, як вони виліпили п*ніс і таке інше, він залишається без г*ловки приблизно на рік або два, що означає, що у вас є член без г*ловки".

Рошаанте зробили статевий орган із його руки: скрін з відео

Після того, як статевий орган був сконструйований, Рошаанте пояснив, як лікарі також подовжили його уретру і вставили еректильне пристрій, щоб він міг займатися сексом.

Незважаючи на те, що тепер Рошаанте задоволений своєю зовнішністю та способом життя, він визнав, що операції забирали багато часу та були дорогими.

"У мене було п'ять операцій, я готуюся до шостої, і вони коштували мені майже 79 000 фунтів стерлінгів", — розповів він.

Рошаанте: скрін із соцмережі

Тепер, працюючи моделлю та актором, Рошаанте докладніше вивчив широкий спектр можливостей, які можуть побачити людину, яка класифікується як інтерсекс.

Він пояснив: "Інтерсекс - це коли ви народжуєтеся з обома геніталіями, у вас можуть бути перевернуті яєчка, як у мене, або у вас можуть бути яєчники, але буде п*ніс ..."