Налякані користувачі Le Shuttle «божеволіли» і страждали від нападів паніки після фіаско, викликаного поломкою їх поїзда.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Через проблему з рейсом Le Shuttle у вівторок (23 серпня) о 15:50 з Кале до Фолкстона сотні пасажирів на борту було переведено на вантажний потяг у службовому тунелі, що також призвело до виникнення проблеми.

Незабаром у соцмережах з'явилися відеоролики про людей та сім'ї, деякі з собаками та валізами, що йдуть тунелем, що проходить вздовж 31-мильного залізничного маршруту між Англією та Францією.

Через тупикову ситуацію представникам громадськості було наказано триматися подалі від терміналу Євротунелю в Калі до 6 години ранку 24 серпня.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Коментуючи фіаско, Майкл Харрісон із Кента повідомив інформаційному агентству Пенсільванії, що початковий поїзд зламався всього через 10 хвилин колії, оскільки пасажирам сказали, що є проблеми з колесами.

Один пасажир порівняв випробування зі сценами із жахів

Він додав, що потім було проведено півторагодинне розслідування, перш ніж поїзд знову рушив, але знову було зупинено за п'ять хвилин.

За словами Харрісона, після ще одного двогодинного очікування цей потяг був евакуйований, і пасажири попрямували до службового тунелю аварійним маршрутом.

Пішла 10-хвилинна прогулянка до вантажного поїзда, але він зупинився, на диво всіх присутніх. Неназваний пасажир сказав, що «кілька людей божеволіли через те, що вони опинилися у службовому тунелі, це трохи дивне місце».

43-річна Кейт Скотт також розповіла, що запланована 35-хвилинна подорож з Кале до Фолкстона зайняла у неї та її сім'ї майже вісім годин, а люди були схвильовані через відсутність кондиціонера.

Інший пасажир додав: «Службовий тунель був жахливий. Це було схоже на фільм-катастрофу. Ми просто йшли у прірву, не знаючи, що відбувається».