За даними місцевих ЗМІ, члени родини чоловіка терміново доставили хлопця до лікарні після того, як довідалися про дивний інцидент. Чоловік не став відразу повідомляти про подію через побоювання.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Чаша діаметром близько 8 см та довжиною 15 см була видалена хірургічним шляхом у місцевій лікарні.

45-річний чоловік родом із Баліпадару, Індія, насолоджувався вечірньою випивкою зі своїми друзями у п'ятницю (19 серпня) у Гуджараті, де алкоголь заборонено.

Згідно з повідомленнями, неприємна ситуація сталася, коли друзі жертви зізналися, що вони вставили йому в пряму кишку сталеву чашу великих розмірів, коли він був у «п'яному стані», у рамках «розіграшу».

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Місцеві ЗМІ повідомили, що чоловік змусив членів своєї сім'ї доставити його до лікарні після того, як вони дізналися про шокуючий інцидент.

Чоловікові в пряму кишку помістили чашу (зображення: Newslions)

Видання новин також повідомило, що чоловік не відразу повідомив про інцидент після того, як він стався, через побоювання зганьбитися.

Рентген у Медичному коледжі та лікарні MKCG у місті Берхампур показав, що чаша була виявлена у його кишечнику, оскільки NDTV India підтвердило, що вони видалили чашу через 10 днів, коли живіт чоловіка почав здуватися, оскільки він не випорожнювався з моменту інциденту.

Спочатку лікарі намагалися витягти чашу через пряму кишку, але потім їм довелося вдатися до хірургічного втручання через розмір предмета.

Уся процедура зайняла загалом дві з половиною години, тому що лікарям довелося розрізати кишківник, щоб витягти сталеву чашу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у 20-річного хлопця ростуть кістки за межами його скелета.