Дія "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" відбувається через 19 років після виходу останньої книги з серії "Чарівний світ" і показує, як уже дорослий Гаррі бореться з подіями свого минулого.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Напередодні виступів цієї осені, що розпочнуться 13 жовтня 2022 року, боси популярного шоу представили новий акторський склад, у тому числі актори «Корони» та «Відчайдушних романтиків» Сема Крейна у ролі Гаррі Поттера.

До нього також приєднаються новачки Френсіс Грей у ролі дружини Джіні та Томас Грант у ролі сина Гаррі, Альбуса.

Це ще не все, оскільки існуючі актори Томас Олрідж і Мішель Гейл продовжать грати Рона Візлі та Герміону Грейнджер, поряд з Джеймсом Ховардом у ролі Драко Малфоя та Адамом Уодсвортом у ролі сина Драко, Скорпіуса.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Після оголошення акторського складу фанати стікалися до соціальних мереж, щоб поділитися своїм хвилюванням, і один із них сказав: «Так захоплююче! Не можу дочекатися, коли це побачу».

Нещодавно було оголошено новий акторський склад фільму "Гаррі Поттер та Прокляте дитя"

Інший поділився GIF-зображенням професора МакГонагалл, який аплодує разом з твітом: «Чекаємо на всіх!»

Один фанат поділився своїми сльозами щастя через GIF-ку персонажа, що плаче «Доктора Хто», а інший поділився: «Щасливі сльози».

Дія «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» відбувається майже через два десятиліття після подій останньої книги серії «Гаррі Поттер: Дари смерті».

Він бачить, як син Гаррі бореться зі спадщиною своєї сім'ї, коли він починає свою власну подорож у школі чарівництва та чаклунства Хогвартс, тоді як співробітник Міністерства магії Гаррі бореться з подіями минулого.

Дія відбувається у двох частинах, минуле та сьогодення у світах Гаррі стикаються, коли відкриваються незручні істини і знову з'являється темрява.

Як раніше повідомляв портал "Знай", приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".