Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Наразі історія прямо перед нашими очима проходить. І якщо ти не береш участь у ній, то потім, я думаю, пошкодуєш, що не був частиною історії. Ваша нація (Україна – Ред.), ваша держава кується зараз і робить світову історію, може її повністю змінити, повністю направити її за іншим курсом. Ми всі бачимо, як ваша нація перероджується», - наголосив Гаррі Табах.

За словами американського військового, війна – це час змін, це головний інструмент переродження. Також Гаррі Табах наголосив, що війна змінила деяких людей. Ті, кого ми могли вважати не дуже патріотичними чи сміливими, виявилися дуже відважними. А ті, хто «рвав на собі вишиванку» і голосно говорив про свій патріотизм, виявилися боягузами та малодушними. Військовий сказав, що війна дає можливість пізнати характери різних людей.

«Ми бачимо, як ваша армія перетворюється на сучасну, бойову, ударну армію, яка проводить такі операції, на які ніхто не очікував від українців. Ви робите досить складні і серйозні військові операції. Це все злагоджена робота», – повідомив Гаррі Табах.

Як писав раніше Знай.ua, артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що на росії чиновників заманюють у відрядження до "ДНР" та "ЛНР" подвійним окладом: ціною життя.