Масивна воднева піч заввишки 18,5 м і завдовжки 26,5 м, що майже в п'ять разів перевищує висоту двоповерхового автобуса, була доставлена ​​до нового будинку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Величезний розмір печі означав, що транспортування було достатньо, щоб закрити цілу дорогу в суботу, 13 серпня, оскільки її доставка на нафтовий майданчик зайняла кілька годин.

Транспортування зажадало допомоги кількох агентств, таких як Національні автомобільні дороги та Поліція Чешира, оскільки обладнання рухалося з повільною швидкістю менше 4 миль на годину.

Процес транспортування закрив цілу догогу (Зображення Essar Oil UK)

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Воднева піч, що майже в п'ять разів перевищує висоту двоповерхового автобуса: 18,5 м заввишки, 26,5 м завдовжки і 14,2 м завширшки, є одним з найбільших об'єктів, що будь-коли переміщалися дорогами Великобританії.

Піч вирушила в захоплюючу подорож довжиною 6000 миль, яка почалася в травні цього року в Таїланді, де об'єкт був виготовлений, а потім прибув до Ліверпульського порту в червні, провівши кілька тижнів у морі.

Як перша піч на водні, що існує у Великій Британії, вона може працювати на 100% водневому джерелі та замінить три існуючі печі, які в даний час знаходяться в Стенлоу.

Essar інвестує у низку ініціатив з енергоефективності (Зображення Essar Oil UK)

Очікується, що він буде повністю введений в експлуатацію до 2023 року та покликаний підвищити енергоефективність підприємства Essar Oil у Великій Британії, а також допомогти скоротити викиди CO2 більш ніж на 240 000 тонн на рік з 2026 року.

Діпак Махешварі, головний виконавчий директор Essar Oil UK, сказав: «Після кількох років планування та місяців транспортування ми раді отримати нашу нову, сучасну водневу піч. Ми вдячні багатьом організаціям, включаючи National Highways та Cheshire Police, які допомогли забезпечити безпечну доставку такого великого та складного предмета».