Жінка викликала обурення, намагалася продати свого семирічного сина незнайомцям, щоб розплатитися з боргами. Вона зустріла покупців у торговому центрі, сподіваючись завершити продаж.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

36-річна мати трьох дітей нібито оголосила, що її син виставлений на продаж. У спробі погасити борги, що накопичилися, вона зустріла покупців у торговому центрі.

Цю жінку на ім'я Наргіза затримали відповідно до російських законів про торгівлю дітьми після того, як волонтери з благодійної організації боротьби з рабством відгукнулися на її рекламу.

Члени «Альтернативи» представилися зацікавленими покупцями та пішли на зустріч із Наргизою, яка заявила, що її семирічний син «не проти» передачі до іншої сім'ї за певну суму грошей.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Наргизу спіймали після спецоперації, яка проводиться на тлі занепокоєння в росії тим, що дітей продають у сексуальне рабство або навіть на частини тіл для організованих злочинних угруповань.

Наргіза сказала, що її семирічний син не заперечував продажу

Представник благодійної організації сказав: «До кінця ми сподівалися, що це була вигадана історія, що це був чийсь дурний жарт чи шахрайство на гроші. Однак, коли наша група разом із співробітниками виїхала на угоду, ми стали свідками продажу хлопчика. Наргіза отримала гроші та віддала дитину незнайомій людині».

36-річну жінку взято під варту, а її син, який, як стверджується, був від попереднього партнера і не подобався її нинішньому чоловікові.

Також представник із «Альтернативи» раніше попереджав про зростання числа російських жінок, які продають своїх дітей, говорячи, що вони звинувачують у цьому фінансові труднощі, але мають «низькі моральні стандарти».

Як раніше повідомляв портал "Знай", донька відомої чернівчанки 20 хвилин убивала маленького песика.