Мама пожаловалась магазину сладостей после того, как ее дочь откусила один эклер. Девочку почти сразу же вырвало в кухонную раковину из-за «заплесневелой начинки».

Данную публикацию разместили на портале «DailyStar»

Женщина купила шоколадный эклер в магазине для своей дочери и обнаружила, что он полон плесени, похожей на «голубой сыр».

42-летняя мама испытала отвращение, когда ее дочь откусила один кусочек сладкого лакомства, и ее почти сразу вырвало в кухонную раковину.

Эклер выглядел хорошо снаружи, но внутри было полно того, что Келли назвала сыром с плесенью.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Гнилий всередині еклер (Зображення Келлі Карр)

Келлі сказала: «Вчора вони застаріли, але вони були у холодильнику. Схоже, що вони гниють на полиці вже тиждень. Вона тільки-но відкусила його, і її просто вирвало в кухонну раковину, бо вона сказала: «Мамо, вони сині». Я подумала, що це жарт, правда? Потім я подивилася на це, а вони обидва сині. Чесно кажучи, я просто засмучена тим, що їй довелося відкусити щось, що я купила як частування. Мені зараз дуже гидко. Я злюся".

Жінка тепер стурбована тим, що інші можуть купити продукти з пліснявою, і вважає, що еклери не були належним чином охолоджені, перш ніж вона їх купила.

Гнилий всередині еклер (Зображення Келлі Карр)

Вона сказала: «Мені було б страшно подумати, скільки інших людей купили запліснявілі речі, подібні до тих, які купила я. Я не можу бути єдиною людиною, яка пройшла через це».

Мама повідомила про інцидент Моррісонсу, і прес-секретар відповіла: «Якість продуктів, які ми продаємо, надзвичайно важлива для нас. Хоча цей продукт не був у терміні придатності, коли його було вжито, ми все ще вивчаємо це питання з нашим постачальником».

Нагадаємо, що у мережі показали рецепт справжнього смачного турецького пирога.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що одну філію піцерії Домінос закрили через жахливе обслуговування.