Обгорілий труп матері, який баюкав свою дитину, був серед сотень трупів, знайдених під час пожежі в супермаркеті. Кажуть, що власники замкнули двері, коли почалася пожежа.

Цю трагічну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Понад 300 людей загинули внаслідок жахливої ​​пожежі та понад 450 людей отримали поранення внаслідок трагічної пожежі в Парагваї.

Після того, як у супермаркеті Ycuá Bolanos у столиці Південної Америки Асунсьйоні спалахнула пожежа, двері були замкнені, щоб запобігти крадіжці товарів, що призвело до загибелі сотень людей.

Президента компанії-супермаркету, а також низку співробітників було засуджено до різних термінів ув'язнення за свої дії під час жахливої ​​пожежі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Повідомляється, що 2004 року, 1 серпня, сталися два вибухи на першому поверсі і викликали пожежу, яка вирувала протягом кількох годин.

Пожежним вдалося загасити полум'я, але не раніше, ніж 327 людей загинули і понад 450 отримали поранення, яке, як вважається, було викликане несправним димарем для барбекю.

Внаслідок пожежі в супермаркеті понад 300 людей загинули

Декілька тих, хто вижив і пожежники, стверджували, що, коли спалахнуло полум'я, двері супермаркету були зачинені і навмисно зачинені власником Хуаном Піо Пайва та його сином Віктором Даніелем.

Їм обом було пред'явлено звинувачення у ненавмисному вбивстві та максимальне покарання у вигляді п'яти років.

Але батько та син разом із охоронцем Даніелем Ареко побачили, що їхні умови змінилися, оскільки новий суд ухвалив, що трійця винна у вбивстві з необережності.

Пайве засудили до 12 років ув'язнення, а його син, який був при пожежі, отримав десятиліття ув'язнення.

Ареко, охоронця, що закривав двері, було засуджено до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Лас-Вегас пішов під воду.