Відео дівчини, закутої в ланцюзі в Таїланді, було розміщено у соціальних мережах стурбованим місцевим мешканцем. Це спричинило розслідування ситуації соціальними службами.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Відео швидко привернуло увагу соціальних служб Бурірама, а також поліцейської дільниці Лам Плай Мат. Офіцери обох організацій попрямували до будинку бабусі та дідуся, де виявили бідну дитину, прикуту ланцюгом до стовпа.

Також Бабуся та дідусь, які родом із провінції Бурірам на північному сході Таїланду, зізналися у разючому звинуваченні.

Бабуся і дідусь прикували дівчинку ланцюгом

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Після прибуття соціальних служб та поліції 11-річна дівчинка повідомила владу, що її бабуся та дідусь, які виховували її з дитинства, регулярно заковували її в ланцюги та били палицею, коли вона хотіла вийти з дому, щоб бути зі своїми друзями.

Дівчинка розповіла поліції, що її бабуся та дідусь душили її в минулому та погрожували привести рудих мурах, щоб ті кусали її, якщо вона зніме ланцюги.

Літня пара повідомила поліції, що їхня онука постійно тікала з дому, а іноді й у темряві, що, за словами пари, означало, що їм «довелося прикувати її».

Бабуся і дідусь прикували дівчинку ланцюгом

Рішучі заходи, які бабуся і дідусь здійснили щодо 11-річної дівчинки, виходять із того, що їхню онучку нібито зґвалтував 45-річний чоловік.

За словами пари, чоловік заманив її солодощами, перш ніж зґвалтувати, і страх перед цим був настільки сильним для бабусі та дідусь, що вони прикували ноги онуки до стовпа, щоб не дати їй вийти з дому.