Офіціантка сказала, що яйця-пашот у меню сніданку не приготовлені на кухні, і вона порівняла їх із «силіконовими грудними імплантатами».

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Працівниця, відома під ніком @dobbyscoochie у TikTok, стала вірусною після того, як опублікувала відео про свої «проблеми».

Вона сказала: «Я пояснюю покупцеві, що вони не можуть їсти яйця-пашот, тому що вони попередньо приготовлені і їх немає в наявності. Насправді я ніколи не говорила клієнтам, що вони були приготовлені заздалегідь, я просто прямо говорила «ні» або натомість пропонувала яєчню».

Деякі люди сказали, що вони також усвідомили проблему та поділилися своїм досвідом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)

Один із них сказав: «Мій тато завжди скаржиться, тому що у Wetherspoons закінчилися яйця-пашот, але все ще було смажене, і я просто сказав: «Ну, це Spoons»».

А другий запитав: «Яйця-пашот легко приготувати, чому б не зробити це звичайним способом, коли у вас закінчилися готові яйця?»

Деякі були спантеличені тим, що мала на увазі TikToker, коли сказала, що яйця попередньо зварені.

Фанат, який заявив, що має досвід роботи на кухні, відповів: «Вони поставляються в невеликому пластиковому пакеті і ми просто розрізаємо його після нагрівання яйця в мікрохвильовій печі. Вони поставляються в окремих невеликих пакетах і розігріваються в мікрохвильовій печі протягом 45 секунд».

Офіціантка розкрила секрет яєць-пашот (Зображення: ТікТок)

Офіціантка Wetherspoons додала: «Так, попередньо зварені, як на мене, вони трохи нагадують силіконові грудні імплантати. У нас немає доступу до горілок, ложки призначені для швидкого приготування їжі, тому, виходячи з досвіду, це мікрохвильова піч, смаження та приготування на грилі».

Нагадаємо, що у мережі поділилися рецептом бананового пирога на плиті.