Щонайменше 21 людина загинула та ще 30 захворіли після вживання міцного алкоголю. У цих місцях заборонено пити та продавати спиртне.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Нещасний інцидент стався в районах Ахмадабад та Ботад штату Гуджарат, Індія, де заборонено виробляти, продавати чи вживати алкоголь.

За повідомленням Press Trust of India, кілька підозрюваних, які були причетні до продажу алкоголю, були виявлені та затримані, а поліція наразі проводить обшуки у місцевих винних кублах.

Місцевий генеральний інспектор поліції Ашок Яда сказав The Times of India: «Команда судово-медичної лабораторії та лікарі досліджують вміст спиртного. Ми можемо підтвердити причину смерті тільки після отримання висновку про розтин».

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Люди нерідко помирають після вживання незаконно звареного алкоголю в Індії - лише 2020 року в штаті Пенджаб від вживання алкоголю з добавками померло щонайменше 120 людей.

індія, nonmisvegliate с сайта Pixabay

Суворі закони щодо популярного «наркотика» в деяких частинах країни, включаючи Гуджарат, означають, що індустрія часто сягає підпілля, а дешеві нелегальні напої змішують із небезпечними хімічними речовинами, такими як пестициди, для їх збагачення.

Незаконна торгівля алкоголем процвітала по всій Індії, оскільки бутлегерам не потрібно платити податок на імпровізовану випивку, і вони можуть продавати величезні кількості за низькою ціною, найчастіше найбіднішими верствами суспільства.

Гуджарат — єдина провінція Індії, де виробництво чи продаж саморобної випивки може спричинити найвищу міру покарання — страту.

Заборона алкоголю в деяких штатах Індії, мабуть, вплинула: райони, які дотримувалися заборони, повідомили про зниження рівня насильства щодо жінок.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як зросли ціни на алкоголь в Україні.