Хоча назви ряду майбутніх фільмів Marvel Studios, таких як «Чорна пантера: Ваканда назавжди» та «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія», трохи громіздкі, незабаром ми всі знатимемо їх як проекти, що ознаменували фінал. Фаза 4 Кінематографічного всесвіту Marvel і початок Фази 5 — два розділи саги про Мультивсесвіт.

Цю інформацію розмістили на порталі "theverge"

Кевін Файгі та інші співробітники Marvel Studios вирушили до зали на Comic-Con у Сан-Дієго цього року, щоб обговорити деталі того, як Фаза 4 має завершитися цього року з "Чорною пантерою: Ваканда назавжди". Фаза 5 буде починається з третього фільму про "Людину-мурашку". Хоча фільми, як "Вартові Галактики 3", четвертий "Капітан Америка" і "Блейд" вже були на горизонті, але ще не ясно, якої великої історії вони всі прагнули.

ЛЮДИНА-МУРАХА І ОСА: КВАНТОМАНІЯ

Режисер Пейтон Рід та актор Джонатан Мейджорс розповіли трохи більше про те, як «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія» розповість ще більше про таємничий квантовий світ, а також представить новий варіант Кангу Завойовника «Того, хто залишається» у MCU. Прем'єра «Людини-мурашки та Оси: Квантуманія» запланована на 17 лютого 2023 року.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

ТАЄМНЕ ВТОРЖЕННЯ

Колбі Смолдерс приєдналася до Файги на сцені, щоб обговорити "Секретне вторгнення", новий серіал Disney Plus, в якому Нік Ф'юрі та Марія Хілл займаються конфліктом з інопланетянами, в якому беруть участь Скрулли, такі як Талос Бена Мендельсона з "Капітана Марвел". Прем'єру "Таємного вторгнення" заплановано на весну 2023 року.

ЗАЛІЗНЕ СЕРЦЕ

Після її появи у Чорній пантері: Ваканда Форевр Рірі Вільямс (Домінік Торн) продовжить зніматися у своєму власному сольному серіалі «Залізне серце» восени 2023 року.

КАПІТАН АМЕРИКА: НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК

Четвертий фільм «Капітан Америка» нарешті отримав зловісну назву, що відповідає Сему Вілсону (Ентоні Макі), який вперше носить культову мантію з того часу, як прийняв її в «Соколе та Зимовому солдаті». Прем'єра фільму "Капітан Америка: Новий світовий порядок" запланована на 3 травня 2024 року.

ЗІРВИГОЛОВА: НАРОДЖЕНИЙ ЗАНОВО

Якщо підзаголовок до майбутнього серіалу на Disney Plus вказує на те, що арка Френка Міллара «Народжений знову» буде адаптована для нової історії, яка поверне Метта Мердока в MCU навесні 2024 року.

Громовержці

Деякий час було очевидно, що Валентина Аллегра де Фонтен у виконанні Джулії Луї-Дрейфус задумувала щось погане, наприклад, створення власної команди підробок під Месників, щоб заради справедливості робити сумнівні з морального погляду речі. Виявляється, саме цим вона і займається, і ця команда має намір зіграти головну роль у власному однойменному фільмі, який вийде 26 липня 2024 року.