Неймовірне неоново-рожеве сяйво висвітлило небо над сонним австралійським містечком у вівторок (19 липня). Місцеві жителі дуже злякалися і задумалися про вторгнення прибульців.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Місцеві жителі в місті Мілдьюра, штат Вікторія, чухали потилиці і навіть трохи злякалися, коли яскраве світло почало випромінюватись по небу.

Теммі Шумовскі розповіла Daily Mail Australia, що її мама подзвонила їй і запитала, чи бачила вона «це дивне рожеве світло в небі».

Вона згадувала: «Мій чоловік, діти і я стрибнули в машину і поїхали до моїх дядьків, які мешкають у Південному Мербейні, де було яскраве світло. Це виглядало дуже дивно, і ми гадки не мали, що це таке».

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Шумовськи поділилася фотографіями дивного явища зі своїми друзями у Facebook, сподіваючись, що хтось може знати, що відбувається.

Дивне світіння привернуло увагу у Facebook

«Щойно зробила ці фотографії на півдні Мербейна! Чи є ідеї, що це за люди? Прибульці? Дуже дивні справи?», - вона написала у соцмережі.

«У нас було так багато коментарів: «Це астероїд чи комета? Це перевернутий світ із серіалу «Дуже дивні справи», це інопланетяни?», - сказала вона Daily Mail Australia.

Одна жінка навіть запитала, чи варто їм надягати шапочки з фольги, готуючись до того, що здавалося захопленням прибульцями.

З'ясувалося, що дивне світло походило від сусідньої ферми з вирощування лікарського канабісу. Фермери залишили жалюзі на зростаючому сараї відкритими, оголюючи потужне свічення.

Дивне світіння привернуло увагу у Facebook

Компанія з виробництва медичної марихуани Cann Pharmaceutical підтвердила, що жалюзі в комерційному сараї для збору врожаю залишили відкритими, відкриваючи потойбічне свічення.

Світлодіодне освітлення використовується для вирощування каннабісу, і світло часто буває фіолетовим або рожевим, що пояснює промені кольору фуксії. Однак, дивлячись на дані кадри, можна багато чого уявити.