Екстрені служби прибули на місце події після того, як кілька солдатів загинули. Десять людей були вражені блискавкою через екстремальні погодні умови під час військових навчань.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Армійський репортер Стів Бейнон написав у Твіттері: «1 солдат загинув та 9 поранено внаслідок удару блискавки під час навчань у Форт-Гордоні».

"З важким серцем Форт-Гордон підтверджує, що один із солдатів, які постраждали в результаті удару блискавки сьогодні вдень, помер від отриманих травм", - повідомила ABC News представник бази Енн Боуман.

«Ім'я не буде розголошено, поки найближчих родичів не буде повідомлено».

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Боуман сказав, що інцидент стався приблизно об 11:10 на тренувальному майданчику 26, коли в цьому районі була погана погода, і що солдати «одержали травми, пов'язані з ударом блискавки на одному з тренувальних майданчиків».

Інцидент стався на базі Форт-Гордон у Джорджії

"Ми знаємо, що були травми, але ми не знаємо їхнього ступеня", - сказав Боуман ABC News.

Цього тижня країна постраждала від екстремальної погоди. Аварійні служби прибули на місце після удару блискавки близько 11:10 за місцевим часом на полігоні 26.

Раніше відомий як Кемп Гордон, об'єкт армії США був створений у 1941 році під час Другої світової війни і служить домом для Корпусу зв'язку армії США, Кіберкомандування армії США та Кіберцентр передового досвіду.

У Форт-Гарден знаходиться близько 16 000 військовослужбовців, у тому числі діючі солдати, а також члени Національної гвардії та резерву.

Нагадаємо, що українські бійці взяли в полон досвідченого російського розвідника.