Поліція вилучила партію посилок з марихуаною і спробувала знищити її шляхом «контрольованого спалювання», але повітря було наповнене запахом наркотику, змушуючи мешканців залишити свої будинки.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Влада Белло, передмістя Медельїна в Колумбії, залишила місцевих жителів збентежена справжньою пожежею, коли у вівторок (12 липня) помітили, що місто огорнула величезна хмара.

Відео, розміщене в соціальних мережах, показує, що небо, заповнене товстим шаром «хмари», і воно повільно зміщується у бік будівлі.

Жінка на задньому плані сказала: «Не дивно, що запах марихуани такий сильний… і я звинувачую сусідів».

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Мешканці думали, що це дим від лісової пожежі: скрін із Twitter

Житель Едільберто Кастаньо сказав Caracol TV: «Ми відчули дуже жахливий дим, що виходить із батальйону, жахливий запах марихуани, який зупинив усіх».

Деякі місцеві жителі сплутали це з лісовою пожежею, але мерія швидко пояснила, що пара, що піднімається, була «не пожежею».

Один глядач сказав: «Через цей маленький жарти довелося евакуювати кілька багатоквартирних будинків».

Кліп був підтверджений департаментом муніципалітету Антіокії, місцеві ЗМІ повідомили, що кілька мешканців зрештою «накурилися» через сильний дим, спричинений спалюванням марихуани під час операції з вилучення наркотиків.

Дим був від спалювання вилученої марихуани: скрін із Twitter

Вони написали у Твіттері: «Столична поліція та армія у супроводі пожежників Белло, прокуратури, Personería de Bello перебувають у батальйоні Педро Нель Оспіна у контрольованому спалюванні наркотичних засобів, вилучених минулого тижня».

Столична поліція опублікувала заяву та пояснила, що вилучені 1678 кг марихуани в Ель-Мірадорі в Белло «збиралися дозувати, розповсюджувати та продавати на площах по сусідству».