Модель Джесіка Лі була оштрафована на 1516 фунтів стерлінгів (понад 5 0 тис. грн.) після того, як вона не заявила, що взяла із собою половину бутерброду після випадкового порушення суворих австралійських законів про поїздки.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Джессіка Лі, австралійська модель, звернулася до TikTok і поділилася своїм досвідом, коли їй було призначено смішно великий штраф після повернення до своєї рідної країни із Сінгапуру.

Лі купила бутерброд з куркою та салатом після проходження митниці в сінгапурському аеропорту і мала намір доїсти їжу по дорозі назад.

Незважаючи на те, що вона з'їла половину бутерброду, штраф у розмірі 1516 фунтів стерлінгів здається досить великим за те, що вона забула вказати шість дюймів курячого та салатного хліба.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Лі була спіймана митниками після того, як не задекларувала свій бутерброд, і в емоційному ролику TikTok вона зазначила, що це була безневинна помилка, через яку вона потрапила до гарячої води.

Скрін посту у TikTok

Лі, виступаючи в ролику, сказала: Це моя помилка, але, наприклад, я купила сендвіч в аеропорту Сінгапуру, тому що я була голодною дівчиною після 11-годинного перельоту. Я з'їла трохи перед своїм другим польотом, а потім лишила половину бутерброду для іншого польоту».

Модель також вважала, що декларація призначена лише для ручної поклажі та багажу, і не розуміла, що потрібно відзначати бутерброди.

Лі дали лише 28 днів, щоб заплатити штраф. Також дівчина зазначає, що вона нещодавно пішла з роботи і її орендна плата теж потребує виплати.

Вона додала: "Я звільнилася з роботи перед цією поїздкою".

Штраф, отриманий Лі, пов'язаний із порушенням суворих законів Австралії про біобезпеку, які Лі порушила, не заявивши, що вона подорожувала з картою пасажира, що входить, повідомляє indy100.