Любителька пляжу потрапила у прямий ефір репортажу, увійшовши в поле зору, вирушивши до туалету. Це змусило телекоманду вжити швидких заходів, щоб приховати інцидент з поля зору.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Оператор CNN швидко відреагував на неймовірні сцени, що розвертаються за спиною кореспондента Сари Сіднер, коли вона вела пряму трансляцію з пляжу в Лос-Анджелесі.

Була раптова зміна ракурсу, Сара використовувала його, щоб заблокувати зневіреного любителя пляжу, який, здавалося, був застигнутий зненацька.

«Ми справді досягаємо вершини цивілізації», — саркастично зауважив один із глядачів кліпу.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Якою була природа її дій, на щастя, залишається загадкою, але глядачі новин могли погодитися з тим, що її, мабуть, слід залишити для усамітнення в туалеті.

Глядачі з орлиним поглядом побачили, що сталося на задньому плані: скрін CNN

Глядачі щосили намагалися не відволікатися від того, що мало стати звітом про сплески випадків захворювання коронавірусом в Америці.

Замість того, щоб зосередитися на Сарі, вигляд жінки, яка йде на задньому плані, озброєної поліетиленовими пакетами, привернув увагу багатьох у серпні 2020 року.

Потім відвідувачка пляжу, здається, скидає свої власні штани та спідню білизну, щоб займатися своїми справами у прямому ефірі національного телебачення.

Колега Сари з нью-йоркської студії CNN якимось чином примудряється весь час зберігати незворушний вираз обличчя.

Крім зміни кута камери, Сарі, схоже, сказали зробити невеликий крок праворуч, щоб захистити глядачів від витівок за ним.

Одна людина запитала: «Чи може це бути просто тонкою критикою новин?»