Чен Лі спочатку сказали, що у нього апендицит, але пізніше він був приголомшений, виявивши, що він народився інтерсексуалом і, незважаючи на наявність чоловічих статевих органів, він також мав жіночі статеві хромосоми.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Чен Лі, чиє ім'я було змінено, щоб захистити його особистість, спочатку сказав, що у нього апендицит, коли він поскаржився на біль у животі.

Але виявилося, що 33-річний житель Китаю народився інтерсексуалом і, незважаючи на наявність чоловічих статевих органів, мав жіночі статеві хромосоми.

33-річний чоловік був приголомшений, виявивши, що народився з яєчниками та маткою

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Це означало, що кров, яку він знаходив у своїй сечі щомісяця протягом 20 років, насправді була викликана менструацією, а біль у животі був її результатом.

Чоловік був засмучений цим відкриттям після того, як все своє життя ідентифікував себе як чоловіка, і минулого місяця переніс тригодинну операцію з видалення жіночих репродуктивних органів у спеціалізованій лікарні.

Рівень чоловічого статевого гормону андрогена у Чена був нижчим за середній, а рівень жіночих статевих гормонів був порівняний з рівнем здорової дорослої жінки.

Чен народився інтерсексуалом і, незважаючи на чоловічі статеві органи, мав жіночі статеві хромосоми

Хірург, який проводив операцію, Луо Сіпін, повідомив South China Morning Post, що пацієнт «швидко відчув себе краще, і його впевненість відновилася після операції. З цієї миті він може жити як чоловік, але не може розмножуватися».

Луо сказав, що цей стан часто виявляють ще у підлітковому віці. І хоча вони мало вплинули на чиєсь фізичне здоров'я, це могло призвести до психологічної травми, заявив він.