Літак прямував на Тенеріфе з Ліверпуля, але його довелося перенаправити до Лісабона, де галасливу парочку вивезли під оплески відпочиваючих.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Виліт EasyJet з аеропорту імені Джона Леннона схвилював 49-річного Ганса Махрлу, коли він вирушив у свою першу відпустку з початку пандемії.

Але гострі відчуття невдовзі закінчилися, коли галаслива пара почала надто багато пити, палити в туалетах та ображати попутників та персонал. Внаслідок чого літак попрямував до Лісабона.

П'яну пару зняли з літака, коли рейс було перенаправлено

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Ганс з Ормскирка, Ланкашир, назвав поведінку двох пасажирів «ганебною», оскільки вони почали буйствувати після того, як випили велику кількість алкоголю.

Ханс сказав: «Ми добре проводили час, а потім у середині польоту пара явно надто багато випила. Було зроблено оголошення, в якому йшлося про те, що людям не слід пити безмитні напої, а куріння в літаку також заборонено. Наступне, що ми знаємо, вони закрили туалети ззаду, бо знайшли там недопалки. Через 10 хвилин пілот сказав, що ми приземляємось у Лісабоні – жінка почала загрожувати іншим пасажирам. У літаку було чимало шуму».

Ханс Махрла розповів, як політ з Ліверпуля перетворився на жах

Пару вивели з літака, але, оскільки літак зрештою вирушив у рейс за півтори години, виникла ще одна проблема, коли «коматозний» чоловік спробував сходити до туалету. Персонал змусив чоловіка відступити, але помочився на все своє сидіння.

Повідомляється, що пасажири аплодували, коли нарешті приземлилися Тенеріфе.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що піщана буря знищила літак із людьми на борту.

Раніше повідомляв портал "Знай", жінок в аеропорту зловили на гарячому.