Двоє хлопців у поході зі своїм батьком вирішили записати навчальне відео з приготування зефірних цукерок — натомість вони зняли один із найпереконливіших кліпів про снігову людину на сьогоднішній день.

Відповідну посаду було розміщено на порталі «DailyStar»

11 років тому (5 липня 2011 р.), Стейсі Баундс та двоє його дітей відпочивали у кемпінгу Crooked Oaks Rental Cabins в Оклахомі, США, коли вони вирішили записати урок про те, як приготувати зефір.

Поки хлопці сидять біля вогнища із зефіром на паличках, позаду них у лісі рухається примарна постать, яка, на думку багатьох, може бути невловимою сніговою людиною.

Вони помітили можливу снігову людину лише через кілька днів після запису кліпу.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Ведучі американського телешоу «У пошуках снігової людини» відвідали табір, щоб вивчити відзнятий матеріал.

У кліпі показано фігуру, що рухається серед дерев

«Хоч би що це було, воно швидке. Я не думаю, що людина зможе бігати так швидко», - сказав на шоу дослідник снігової людини Кліфф Баракман.

Аналізуючи кліп на своєму веб-сайті, Кліфф зазначає, що фігура «надто висока, щоб бути чимось на зразок чорного ведмедя, що біжить у лісі рачки».

Команда «У пошуках снігової людини» фактично відтворила кадри з ведучим Бобо Фей, який замінює потенційну снігову людину.

Хоча це могла бути людина, Кліфф пише, що це «сумнівно», враховуючи, що «раніше в той день температура була вищою за 43°C, і малоймовірно, щоб хтось був одягнений у темний одяг з ніг до голови».

Метт Манімейкер, голова Організації польових дослідників снігової людини, сказав: «Це відео дуже цікаве. Я знав, що ми повинні були подивитися його не лише через те, що ви бачите, а й через обставини. Ці діти знімають навчальне відео… Камера явно стоїть на штативі. Здається, вони не помічають, що відбувається на задньому плані. Ця штука рухається на задньому плані, і я думаю, що вона стоїть вертикально».

Вони не помітили, що було на відео лише через кілька днів

Кліп, схоже, переконав кількох прихильників снігової людини у мережі.

Один із них сказав: «Без сумніву, це велика річ. Вона дуже велика та широка і рухається так плавно».

Нагадаємо, чоловік показав чіткі кадри та стверджує, що на них – снігова людина.