Мішель Соель має багато фанатів, які захоплюються її підтягнутим тілом, але тепер вона каже, що розмір її сідниць завжди був предметом суперечок, оскільки вона сподівається врегулювати одну велику суперечку.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Дуже гарна модель поділилася своїми порадами, як зробити попу більше.

Модель Мішель Соель не соромиться демонструвати своє тіло в соціальних мережах. Тепер вона поділилася своїми порадами, як не тільки збільшити попу, а й зробити талію менше.

Вона сказала: «Я можу використовувати освітлення і навіть свою позу, щоб зробити попу потрібного розміру. Підтягування живота та підняття сідниць – один з основних прийомів, що дозволяють обдурити фотографію».

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Модель показала, як збільшити сідниці

Вона додала: "Я хотіла обдурити себе, бажаючи швидших результатів, але я зрозуміла, що фітнес-життя існує для підтримки мого здоров'я".

Мішель сказала, що мета полягає не в тому, щоб люди робили трюки для своїх фотографій, а в тому, щоб наслідувати здоровий розпорядок дня, щоб отримати тіло своєї мрії.

«Я хочу показати вам, що в Інтернеті немає нічого ідеального, і найкраще, що ви можете зробити, це подбати про своє здоров'я», — продовжила вона.

Мішель вчить позаю спиною, оскільки вона каже, що ваше обличчя має бути повернене до камери з напруженими м'язами.

Потім вона стежить за тим, щоб камера була належним чином для зйомки. Мішель стверджує, що "соціальні мережі несправжні, навіть якщо люди використовують фототрюки".

Вона наголосила, що не намагається обманювати людей в Інтернеті

Вона дійшла висновку: "Щоб досягти успіху у фітнесі і зробити сідниці більшими і округлішими, природно, вам потрібно багато працювати. Ви повинні залишатися цілеспрямованими, зосередженими та послідовними у своєму режимі тренувань та здоровому харчуванні. З іншого боку, є трюки з позуванням та освітленням, які можуть допомогти вам мотивувати вас на цьому шляху! Ми повинні насолоджуватися процесом та фітнес-подорожею у добрі та погані дні".