Впливовий користувач TikTok Харрісон Павлюк довів до сліз жінку похилого віку, коли випадково подарував їй квіти, поки вона пила каву в торговому центрі в Мельбурні.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Пенсіонерка пила каву наодинці у торговому центрі Emporium Mall у Мельбурні, коли 22-річний Харрісон Павлюк чемно перервав її, щоб вручити їй букет.

Харрісон, який був натхненний на випадкові добрі справи після того, як побачив бідняків за кордоном, запитав її: «Вибачте, що турбую вас, нічого, якщо ви можете просто потримати це?»

Потім він нахилився, щоб дістати куртку зі свого рюкзака, перш ніж піти, сказавши їй «доброго дня», залишивши її з квітами.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Харрісон Павлюк подарував жінці букет квітів у рамках своїх випадкових актів доброти

Жінка на мить здавалася спантеличеною, бо спочатку подумала, що він забув їх, але коли вона зрозуміла, що вони для неї, вона почала плакати.

Шанувальники TikTok були зворушені кліпом, який набрав понад 51,9 мільйона переглядів та 10 мільйонів лайків і був підписаний: «Я сподіваюся, що це зробило її день кращим».

З того часу Харрісон розповів про цей трюк у соціальних мережах Mail Online, розповівши, чому він робить це для випадкових людей на вулиці.

Зірка YouTube та TikTok, який заробляє від 5000 до 8000 фунтів стерлінгів на місяць на своїх платформах, сказав: « Нещодавно я був натхненний змінити характер свого контенту та використовувати свою платформу, щоб робити добро та поширювати його. Недостатньо авторів використовують свої платформи на благо. Сподіваюся, я використовуватиму свою як посудину, що поширює добро і, сподіваюся, надихатиму кількох людей на цьому шляху».

Він також сподівається співпрацювати з бізнесом в інших актах доброти в майбутньому, додавши: «Моя нова мета – знайти бізнес-однодумців, які також хочуть поширювати доброту, щоб співпрацювати зі мною».