34-річний чоловік з Колорадо був поранений після того, як своїм тілом прикрив маленьку дитину від бізона, який напав на них в Єллоустонському національному парку 27 червня.

Дану новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

34-річний чоловік з Колорадо 27 червня прогулювався по променаду зі своєю сім'єю біля знаменитого гейзера Old Faithful в Єллоустонському національному парку, коли звір прийшов в лють.

Потім був помічений бізон, який кинувся на сім'ю і мало не поранив маленьку дитину, перш ніж героїчний хлопець виступив в ролі живого щита, щоб відбити напад.

Бізон атакував маленьку дитину

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

І хлопець, і дитина побігли в безпечне місце на очах у інших родичів.

З тих пір чиновники парку підтвердили, що чоловік пошкодив руку під час інциденту і був доставлений до регіонального медичного центру Східного Айдахо для лікування.

У недавньому попередженні доглядачі парку сказали: "Природа в Єллоустонському національному парку дика і може бути небезпечною при наближенні. Коли тварина знаходиться поруч з кемпінгом, стежкою, променадом, парковкою або в розвиненому районі, дайте йому місце".

Зубр може вирости до більш ніж 6 футів у висоту і важити більше 140 фунтів.

Вони також можуть бігати в три рази швидше, ніж люди.

За словами представників дикої природи, туристам рекомендується триматися на відстані близько 25 ярдів від великих тварин, таких як бізони і лосі.

Нагадавши, батько загинув, борючись з величезним биком на фестивалі.