"Голова павука" піднялася на вершину світових чартів Netflix всього через день після виходу, але деякі глядачі скаржилися, що дізналися про фільм тільки в день його виходу.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Шанувальники Netflix були спантеличені новим фільмом Кріса Хемсворта "Втеча павука" .

Трилер, заснований на антиутопічному оповіданні Джорджа Сондерса «Втеча з голови павука» , був доданий до потокового сервісу в п'ятницю (18 червня).

Пара замкнена у в'язниці, якою керує провидець (його грає Кріс). Він експериментує на своїх піддослідних, використовуючи наркотики, що змінюють свідомість.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Втеча павука": кадр з фільму

Режисером фільму є Джозеф Косинські, який зняв гучний фільм "Кращий стрілець: Маверик", а сценарій написали Ретт Різ і Пол Верник, відповідальні за перші два фільми про Дедпула.

Фільм піднявся на вершину світових чартів Netflix всього через день після виходу, але деякі глядачі в соціальних мережах заявили, що почули про фільм тільки в день його виходу.

За тиждень до виходу «Голови павука» режисер і продюсер Пітер Атенсіо поскаржився, що фільм не отримав достатнього освітлення.

Він написав: "Через сім днів стрімінговий сервіс випускає фільм вартістю понад 100 мільйонів доларів за участю однієї з найбільших кінозірок на землі, режисером якого є хлопець, у якого зараз в кінотеатрах є фільм, що став найбільшим хітом року. Тим не менш, я не можу пригадати, щоб бачив хоч одну рекламу".

"Втеча павука": кадр з фільму

Незалежний письменник Луї Чілтон стверджує, що у Spiderhead не було реклами, тому що сервіс з кожним днем стає все менш сміливим.

Деякі глядачі вважають, що фільм вийшов би краще, якби він був епізодом антиутопічного серіалу Чарлі Брукера "Чорне дзеркало".