Аманда Тернер розщедрилася на 2809 фунтів стерлінгів на поїздку до Туреччини, щоб отримати «голлівудську посмішку», але стверджує, що вона стала схожа на «людину-слона» після того, як її тіло відторгнуло її нові зуби.

Відповідний пост розмістили на порталі "DailyStar"

Аманда Тернер пішла до TikTok, щоб розповісти, як вона заплатила 2809 фунтів стерлінгів за поїздку до Туреччини, щоб отримати зубні коронки та кореневий канал, але вона залишила відчуття, що це не варто.

Мама стверджує, що у неї не було «нічого, крім проблем» після операції в Стамбулі 10 тижнів тому, коли вона втратила чутливість губ і підняла обличчя до скроні, через що їй довелося звернутися до невідкладного стоматолога.

Аманда Тернер пожартувала, що вона "виглядала як жінка-слон", коли її обличчя почало опухати

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Аманда, чиє обличчя настільки опухло, що вона жартувала про те, що вона схожа на «людину-слона», також сказали, що набряк може ніколи повністю не пройти.

Після відвідування стоматолога їй дали антибіотики і закінчили їх шістьма курсами, перш ніж пухлина стала більш серйозною і почала вражати її горло, після чого Аманда вирішила звернутися в невідкладну допомогу.

Вона витратила 2800 фунтів стерлінгів на лікування зубів за кордоном

Однак зробити для неї нічого не можна було, так як після процедури у неї запалився рот.

Вона пояснила: "Пухлина абсолютно жахлива, біль жахлива, але вони мало що можуть Для мене зробити. В основному вони думають, що це запалення. Це не абсцес. Це моє тіло відкидає те, що, чорт візьми, у мене в роті".

Аманда сказала, що не поїхала б до Туреччини на процедуру, якби повністю усвідомлювала ризик

Співробітникам лікарні вдалося відкачати частину гною з її ясен, але вони побоюються, що вона ніколи не поверне почуття губ, пояснила вона, стримуючи сльози, додавши: «Думка про те, що у мене ніколи не повернеться почуття на обличчі, лякає".

Нагадавши, школярці була потрібна операція через тренд в Тікток.